Hvor er mit stjernetegn blevet af?

Man skulle ikke tro, at det kunne lade sig gøre, men jeg kan ikke finde mit stjernetegn. Jeg har ledt med lys og lygte overalt efter det, men nu har jeg så endelig fundet ud af, at det handler om, at jeg er født på en meget speciel dato, som der i virkeligheden er slangebærerens tegn. Dette stjernetegn kender I sikkert ikke, fordi der normalt kun er tolv. Det bliver derfor kaldt det 13. tegn eller soltegn, som de jo rigtig hedder. Jeg håber ikke, at jeg er den eneste, der har dette specielle tegn derude. Hvis du læser dette og tænker at du også blev født samme dag (d. 18. april) – ja, så må du meget gerne kontakte mig, så vi kan få talt om emnet. Jeg ved ikke helt hvad, det kommer til at betyde for mig, at være født denne dag. Men det er da besynderligt, at selve tegnet bare er blevet klemt ud, så kun de andre tolv er tilbage. Se et billede af det herunder:

stjernetegn

Når alt er sagt, er det ikke kun mig, der har det sådan her. Jeg har ledt efter andre, der har det på samme måde – men det virker lidt som om, at folk er hemmelighedsfulde omkring det. Er vi noget specielt fordi vi er født i dette stjernetegn? Eller er det bare selve tegnet, der gør os lidt mærkelige? Jeg ved det ikke og det er derfor jeg skriver her på min side. Man kan vel kalde det et desperat kald efter folk, der ved lidt om det hele. Hvis du er en af dem, så kontakt mig med det samme!

 

 

 

Stor applaus til dette malerfirma

Hej allesammen. Kender I det, at man har et projekt, som man er utroligt bange for, ikke kommer til at blive som forventet. Sådan havde jeg det, da vores nye hus skulle males, men tvivlen bliver heldigvis slået til jorden, og det er jeg jo rigtig glad for. Jeg har nemlig haft nogle særbestillinger, som jeg ikke rigtig vidste, om andre kunne sætte sig ind i, men det er heldigvis blevet præcis, som jeg forestillede mig – hvis ikke bedre. Det skyldes alt sammen dette malerfirma, og derfor vil jeg da lige give dem en stor tak – og anbefale dem, hvis du selv skulle have brug for at få lavet noget mht. malerarbejde.

Jeg er lige flyttet i ny lejlighed, og det er for første gang en ejerlejlighed, som jeg er helt utroligt glad for, og det er jo bare helt fantastisk. Altså, det er ikke første gang, at jeg er glad for en lejlighed, men det er første gang, at jeg har en ejerlejlighed, og derfor synes jeg også, at det var vigtigt, at der blev gjort noget ud af den. Og derfor hyrede jeg altså de malere der.

images

Der skal laves en hems udover det, der allerede er lavet, og det glæder jeg mig altså til, for det kommer godt nok til at se godt ud, kan jeg ellers godt lige sige jer. Nå, men det er jo godt nok, det hele. Jeg vil smutte over til min kæreste nu, for vi har en aftale om at vi skal se en film.

Skal have et par sko fra en skomager fra Kolding

Jeg har besluttet mig for, at jeg vil have et par sko, der er lavet hos en skomager, hvorfor jeg har rettet henvendelse til denne skomager fra Kolding, hvor jeg har hørt, der bliver produceret noget helt formidabelt fodtøj. Det er altså helt utroligt dejligt, og jeg glæder mig utroligt meget til, at jeg modtager dem, for de ser rigtig fine ud, da jeg så dem.

Nablus-shoemaker

Jeg holder helt utroligt meget af at få nogle nye sko, for jeg er helt vild med sko. Det er sådan en slags hobby, som jeg altid har haft. Jeg har dog aldrig været så meget til sneakers, for det er som om, at de ikke holder så længe, som et par gode, håndlavede sko, som man får direkte hos skomageren. Og så er man helt sikker på, at de passer til ens fod, og det er noget, som jeg går meget op i, da jeg har tendens til at få utroligt ondt i mine fødder efter kort tid. Især med nye sko. Men sådan er  det vel med alle.

Nå, men altså, jeg glæder mig til, at jeg engang får råd til at have et helt walk in-closet fyldt med sko, for det er altså en drengedrøm, som jeg har haft. Jeg ved godt, at det ikke lyder så maskulint, men jeg er ligeglad. Jeg vil have mit skoskab, og det bliver noget, som jeg går efter. Jeg vil spare på mine penge, så jeg får rid til det. Det er en ting, som er helt sikkert.