Meget mere end et badeværelse

Her får I dagens tip omkring noget, kun de færreste er klar over. Der findes en række btikker i danmark, der sælger meget lækre ting og sager til dit badeværelse. Og du kan finde både dyre og billige ting, som du kan bruge til at gøre dit badeværelse til mere end hvad, det er i øjeblikket. For de fleste er det nemlig bare et rum, hvor man tager et bad eller sidder på tønden – men så simpelt og kedeligt behøver det ikke at være.Bad

Hvis rummet har en tilpas god størrelse, er der et væld af andre muligheder, der pludselig kan gøre dit badeværelse til et ekstra rum i din lejlighed eller dit hus. Og hvem vil ikke gerne udvide med lidt ekstra plads? Besøg på badeværelser er altid kortvarige og når man har forsørget eller vasket sig, er man på vej ud af døren igen. Læs mere på nettet om disse nye spændende tiltag og lad dig inspirere af f.eks. billedet herunder.

 

 

Så kan der tages et lån på minuttet – det’ smart!

Så er jeg lige vågnet. Jeg troede godt nok at skulle på arbejde i dag, og var sikker på at jeg havde sovet over mig. Jeg skyndte mig at gribe telefonen og ringe til min chef, og forklare at jeg havde sovet over mig. Hun synes det var vældig sjovt, da jeg har fri hver mandag, så det er jo meget sjovt.

Nu kan jeg så bare sidde og læse omkring lån på minuttet istedet for, og det er også noget sjovere. Du kan læse mere omkring disse lån på linket her. Det er nok den bedste side, som jeg har set, hvor man kan læse omkring disse typer lån. Mange glemmer helt at der faktisk er alternativer til banken, når man skal låne penge, men det vil jeg gerne prøve at minde folk om. Det er nemlig ikke lige alle mennesker som har lyst eller mulighed for at få et lån i sin bank.

Vi ses!

Skal lave en bjælkehytte til sommeren

Hey derude!

Så er sommeren lige på trapperne, og det er bare for dejligt at tænke på. Jeg fik dog lige lidt stress over, at det er lige om hjørnet, for jeg har nemlig lovet konen, at jeg vil lave en lille bjælkehytte til os, som vi kan bruge til nogle hyggelige sommerstunder, eller vinterstunder, hvis jeg også kan få installeret noget varme ind i det. Det bliver rigtig spændende. Jeg er bare lidt bange for at jeg er kommet lidt for sent igang, hvis vi kan have starten af sommeren med, for jeg har lige lovligt mange projekter igang lige for tiden.

Har fundet en god side der er spækket med gode råd til sådan en byg selv bjælkehytte, som jeg skal lave. Det er faktisk fra den side, at jeg fik idéen, og luftede den for konen. Hun blev om muligt mere begejstret end mig selv, så nu hænger jeg altså på at få den lavet.

Det bedste bliver godt nok når hytten er færdig, for så kan jeg sidde derude og nyde et dejligt glas vin, med en dejlig udsigt lige ud til min fantasktisk blomsterhave. Oh man, jeg bliver helt varm af tanken. Det bliver alt arbejdet værd, det kan der ikke være nogen tvivl om.
Her i weekenden skal jeg med konen ud og finde nogle møbler, som vi kan putte ind i det. Tror måske hun forventer at det bliver hurtigere færdigt, end jeg gør, haha. Det må hun så lige lære at leve med, eller også må hun give en hånd med i byggeriet, men det tvivler jeg på kommer til at ske.

 

Så fik jeg bestilt den bärbar skärm

Hej med dig. Og velkommen til bloggen, såfremt du ikke har været herinde før. Her skriver jeg lidt om, hvad der sker i mit liv, og det plejer at være rigtig spændende – men alt er jo individuelt, og jeg vil hellere end gerne høre fra dig, hvis du har nogle input eller bare noget feedback af en art. Jeg svarer på alt, og jeg ville blive rigtig glad, hvis du ville svare på det.

Nå, men det er sådan, at jeg har besluttet mig for, at jeg vil have mig en ny bärbar skärm, så det har jeg da lige bestilt, da det er noget, som jeg er simpelthen så glad for, at jeg kan få. Det er jo helt vildt fedt, og jeg vil gerne lige sige, at det altså er fordi, at den anden var i stykker, hvorfor jeg så mig nødsaget til at bestille en ny, da jeg har smidt mange penge i at lave min computer, hvorfor jeg ikke ville smide den ud eller noget, bare fordi at skærmen var i stykker.

images (4)

Men ellers så vil jeg da sige, at det går rigtig godt. Jeg er begyndt at rode lidt med at designe mine egne hjemmesider, hvorfor jeg er virkelig glad for tiden, for det er virkelig sjovt, og jeg er efterhånden ved at blive så god, at jeg kan spare lidt penge på det. Det er jo dejligt, skulle jeg hilse at sige. Men nu er det på tide, at jeg runder det her indlæg af. Vi ses snart igen.

Brug alarmer og sov trygt

Alarmer er mange ting, og i den private husholdning har vi typisk mange flere af slagsen end vi tænker på. De fleste har et vækkeur, som giver en alarm, når det er tid at stå op. Af andre alarmer kan nævnes dem man typisk har på telefonen, som skal minde om, at det er tid til at hente børnene i institutionen eller hvad det nu kan være. Generelt er alarmer til, for at vi kan slappe af, og vide, at alarmen holder styr på tingene for os.

En brand-alarm giver ekstra sikkerhed

Nogle alarmer er dog vigtigere end andre, og røg-alarmer er absolut noget alle bør have installeret. EN røgalarm koster næsten ingen penge, men ikke desto mindre kan den både redde liv og værdifuldt indbo. Faktisk tilbyder flere og flere forsikringsselskaber ligefrem rabatter på policen, hvis man installerer sådanne alarmer, og derved sparer både forsikringsselskabet og sig selv penge, hvis uheldet skulle være ude.

Overvej også en tyveri-alarm

Antallet af tyverier er støt stigende, og desværre er tendensen, at indbrudstyvene bliver stadig mere professionelle og organiserede. Man kan selv gøre meget for at sikre sit hjem, og et af de mest effektive redskaber er alarmer. Enhver tyv vil til enhver tid foretrække at bryde ind uden at blive opdaget, og er der installeret en alarm, er det mere nærliggende at gå videre til det næste hus. En tyveri-alarm koster ikke det store, i hvert fald ikke sammenlignet med de besparelser den kan være med til at bibringe.

 

Betonboring i vores køkkenvæg

Vi har lige fået et nyt hus, og det er simpelthen så fint, så fint. Vi er utroligt glade for det, men der er dog et par ting, som skal laves, før vi rigtigt føler, at vi kan flytte ind. Eller ikke flytte ind, for det har vi allerede gjort, men altså… Der skal lige laves et par ting. Blandt andet skal vi have lavet et hul i vores køkkenvæg, så vi kan få noget udluftning. Det er dog sådan, at den er lavet af beton, hvorfor vi skal have nogle ud, som kan foretage betonboring, for det rækker vores eget udstyr ikke ligefrem til, hehe. Jeg har nemlig kun en Bosch boremaskine, og den er da også god nok, men nok mere til at bore i træ eller andre materialer i den stil, hehe.

drilling-into-concrete

Jeg glæder mig virkelig til at det er overstået, så vi virkelig kan få lavet huset godt. Vi har allerede snakket med nogle om det, og det skal nok blive rigtig godt, for de virker utroligt pålidelige, og jeg kan se på deres tidligere arbejde, at de har evnerne i orden, så jeg er slet ikke i tvivl om, at de nok skal udføre et ordentligt job. Det er en ting, som er helt sikkert.

Tror jeg vil gå ud og lave mig noget mad, for jeg er godt nok sulten, og det er ved at være lang tid siden, at jeg spiste frokost på arbejdet. Jeg er lige kommet hjem nu her, og det er jo bare rigtig dejligt.

Hvor finder du din køkkeninspiration?

Jeg har sådan lyst til at få skiftet ud i mit køkken, men samtidig har jeg heller ikke råd til at rive det ned og bygge det op igen, hvis du forstår, hvad jeg mener. Men altså, der er jo også nogle andre ting, som man kan gøre ved det, uden at man nødvendigvis behøver at få installeret et helt nyt køkken. Derfor vil jeg høre jer, som læser med herinde, hvor I finder inspiration til jeres køkken henne? Jeg er selv faldet over den her side, som jeg faktisk finder meget inspirerende, og derfor vil jeg da anbefale jer, at kigge derinde, såfremt det er noget, som I kunne have lyst til.

images (1)

Nå, men altså, sådan er der jo så meget. Det er jo altid dejligt, hvis man kan få lidt input fra sine fantastiske læsere – for der er da et par stykker, ikke? Det kan jeg jo se i trafikken der er, så derfor må I meget gerne svare, såfremt I har noget på hjerte.

Nu vil jeg cykle i Fakta og handle ind, for der er en masse, som jeg har brug for, og jeg har ikke ret mange ting herhjemme nu her, og det er jo bare ikke så godt, kan man sige. Men der er jo heldigvis råd for det, for jeg kan jo bare handle ind. Og så skal jeg også spare på mine penge resten af måneden, for jeg har købt en masse tøj i starten af den her måned. Det er jo med at nyde udsalget.

Hvor er mit stjernetegn blevet af?

Man skulle ikke tro, at det kunne lade sig gøre, men jeg kan ikke finde mit stjernetegn. Jeg har ledt med lys og lygte overalt efter det, men nu har jeg så endelig fundet ud af, at det handler om, at jeg er født på en meget speciel dato, som der i virkeligheden er slangebærerens tegn. Dette stjernetegn kender I sikkert ikke, fordi der normalt kun er tolv. Det bliver derfor kaldt det 13. tegn eller soltegn, som de jo rigtig hedder. Jeg håber ikke, at jeg er den eneste, der har dette specielle tegn derude. Hvis du læser dette og tænker at du også blev født samme dag (d. 18. april) – ja, så må du meget gerne kontakte mig, så vi kan få talt om emnet. Jeg ved ikke helt hvad, det kommer til at betyde for mig, at være født denne dag. Men det er da besynderligt, at selve tegnet bare er blevet klemt ud, så kun de andre tolv er tilbage. Se et billede af det herunder:

stjernetegn

Når alt er sagt, er det ikke kun mig, der har det sådan her. Jeg har ledt efter andre, der har det på samme måde – men det virker lidt som om, at folk er hemmelighedsfulde omkring det. Er vi noget specielt fordi vi er født i dette stjernetegn? Eller er det bare selve tegnet, der gør os lidt mærkelige? Jeg ved det ikke og det er derfor jeg skriver her på min side. Man kan vel kalde det et desperat kald efter folk, der ved lidt om det hele. Hvis du er en af dem, så kontakt mig med det samme!

 

 

 

Stor applaus til dette malerfirma

Hej allesammen. Kender I det, at man har et projekt, som man er utroligt bange for, ikke kommer til at blive som forventet. Sådan havde jeg det, da vores nye hus skulle males, men tvivlen bliver heldigvis slået til jorden, og det er jeg jo rigtig glad for. Jeg har nemlig haft nogle særbestillinger, som jeg ikke rigtig vidste, om andre kunne sætte sig ind i, men det er heldigvis blevet præcis, som jeg forestillede mig – hvis ikke bedre. Det skyldes alt sammen dette malerfirma, og derfor vil jeg da lige give dem en stor tak – og anbefale dem, hvis du selv skulle have brug for at få lavet noget mht. malerarbejde.

Jeg er lige flyttet i ny lejlighed, og det er for første gang en ejerlejlighed, som jeg er helt utroligt glad for, og det er jo bare helt fantastisk. Altså, det er ikke første gang, at jeg er glad for en lejlighed, men det er første gang, at jeg har en ejerlejlighed, og derfor synes jeg også, at det var vigtigt, at der blev gjort noget ud af den. Og derfor hyrede jeg altså de malere der.

images

Der skal laves en hems udover det, der allerede er lavet, og det glæder jeg mig altså til, for det kommer godt nok til at se godt ud, kan jeg ellers godt lige sige jer. Nå, men det er jo godt nok, det hele. Jeg vil smutte over til min kæreste nu, for vi har en aftale om at vi skal se en film.

Skal have et par sko fra en skomager fra Kolding

Jeg har besluttet mig for, at jeg vil have et par sko, der er lavet hos en skomager, hvorfor jeg har rettet henvendelse til denne skomager fra Kolding, hvor jeg har hørt, der bliver produceret noget helt formidabelt fodtøj. Det er altså helt utroligt dejligt, og jeg glæder mig utroligt meget til, at jeg modtager dem, for de ser rigtig fine ud, da jeg så dem.

Nablus-shoemaker

Jeg holder helt utroligt meget af at få nogle nye sko, for jeg er helt vild med sko. Det er sådan en slags hobby, som jeg altid har haft. Jeg har dog aldrig været så meget til sneakers, for det er som om, at de ikke holder så længe, som et par gode, håndlavede sko, som man får direkte hos skomageren. Og så er man helt sikker på, at de passer til ens fod, og det er noget, som jeg går meget op i, da jeg har tendens til at få utroligt ondt i mine fødder efter kort tid. Især med nye sko. Men sådan er  det vel med alle.

Nå, men altså, jeg glæder mig til, at jeg engang får råd til at have et helt walk in-closet fyldt med sko, for det er altså en drengedrøm, som jeg har haft. Jeg ved godt, at det ikke lyder så maskulint, men jeg er ligeglad. Jeg vil have mit skoskab, og det bliver noget, som jeg går efter. Jeg vil spare på mine penge, så jeg får rid til det. Det er en ting, som er helt sikkert.

« Older Entries