Hej med dig. Og velkommen til bloggen, såfremt du ikke har været herinde før. Her skriver jeg lidt om, hvad der sker i mit liv, og det plejer at være rigtig spændende – men alt er jo individuelt, og jeg vil hellere end gerne høre fra dig, hvis du har nogle input eller bare noget feedback af en art. Jeg svarer på alt, og jeg ville blive rigtig glad, hvis du ville svare på det.

Nå, men det er sådan, at jeg har besluttet mig for, at jeg vil have mig en ny bärbar skärm, så det har jeg da lige bestilt, da det er noget, som jeg er simpelthen så glad for, at jeg kan få. Det er jo helt vildt fedt, og jeg vil gerne lige sige, at det altså er fordi, at den anden var i stykker, hvorfor jeg så mig nødsaget til at bestille en ny, da jeg har smidt mange penge i at lave min computer, hvorfor jeg ikke ville smide den ud eller noget, bare fordi at skærmen var i stykker.

images (4)

Men ellers så vil jeg da sige, at det går rigtig godt. Jeg er begyndt at rode lidt med at designe mine egne hjemmesider, hvorfor jeg er virkelig glad for tiden, for det er virkelig sjovt, og jeg er efterhånden ved at blive så god, at jeg kan spare lidt penge på det. Det er jo dejligt, skulle jeg hilse at sige. Men nu er det på tide, at jeg runder det her indlæg af. Vi ses snart igen.

Author

kristian@stebit.dk
Total post: 28